14:00

Referat: Lilla Torg FF - AIF Barrikaden

Startelvan: (3-4-3) Amar - Per, Gustav (trots halvmara igår på fina 1.34), Nickola -
Pascal, Park, Junior, Bagher - Javid, Ahmed, Mick

Avbytare var Patrik Li som kom in på innermittfältet redan efter 5 min istället för en skadad Junior och sedan spelade där med 15 min avbrott för någon mindre blessyr i andra halvlek samt Andy som hoppade lite ut och in och sammanlagt spelade knappt 40 min som anfallare och innermittfältare.

Precis som föregående möte med Lilla Torg blev det en för reservlag div 3 relativt välspelad match. Lilla Torg som hade ett riktigt ungt men bollskickligt och löpstarkt lag var klassen bättre än vi och speciellt då på slutet när de sprungit oss trötta.

Sedan domaren ovanligt nog blåst för att deras målvakt hållit bollen för länge fick vi i den 24:e min en frispark i farligt läge som Per efter petning sköt stenhårt precis nere vid stolproten. Bollen räddades dock av en utespelare precis på mållinjen. Dessförinnan hade Lilla Torg, med undantag för de allra första minuterna då det såg väldigt lovande ut, dominerat och haft en hel del målchanser, bl.a. en dubbelchans redan i den 6:e min.

I den 29:e min var det dags för 1-0 till Lilla Torg. En spelare drev bollen förbi flera av de våra innan han snyggt slog in bollen i bortre hörnan. Två minuter senare var vi nära att kvittera. Javid dundrade ur dålig vinkel ett skott i närmsta stolpen och vi missade sedan returen när målet var övergivet av målvakten som låg nere i andra hörnan. I den 42:a min ökade Lilla Torg på till 2-0 på en mycket vacker och känslig lobb.

Sex minuter in i andra halvlek spelade Bagher mycket snyggt fram Javid som tyvärr inte riktigt fick till det fina skott man vet att han annars är mäktig. Efter en
liten försvarsmiss gjorde Lilla Torg ytterligare ett mål i den 55:e min. I den 64:e min gjorde man 4-0 på en målvaktsretur och i den 68:e min gjorde man 5-0 på ett långskott. Mot slutet orkade vi inte riktigt och Lilla Torg fick ytterligare några heta chanser och hade fr.a. en väldig massa avslut. Därför var det lite överraskande vi som kom att göra matchens sista mål. Det var i den 83:e min som Mick slog in reduceringen på pass från Patrik Li.

Statistik (våra siffror först): Hörnor: 1-6 Skott på mål: 7-12 Skott utanför: 5-8